fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Cristian Ganea despre Adrian Dobre: „nu ne-a invitat la lansarea de carte a președintelui Iohannis, uitând ca este președintele tuturor românilor”

Citește Și

- Reclamă -

Viceprimarul Cristian Ganea (PSD) îl critică pe primarul Adrian Dobre (PNL), spunând că a invitat la lansarea de carte a președintelui Klaus Iohannis doar primari liberali, uitând că președintele este al tuturor românilor.

„Domnul primar Adrian Dobre face discriminări! Ne-a trimis acasă mai devreme cu 30 de minute, dar nu ne-a invitat la lansarea de carte a președintelui Iohannis, uitând că este președintele tuturor românilor, nu doar al primarilor PNL… A invitat totuși câțiva directori din Primăria Ploiești, probabil ca să verifice calitatea vopselei proaspete de pe treptele Casei de Cultura a Sindicatelor!”, a scris viceprimarul Ganea pe Facebook, cu referire și la faptul că treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor au fost vopsite în albastru înaintea vizitei președintelui Iohannis.

- Reclamă -

Detalii despre acest subiect aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Tu si toti ai tai din partid sinteti o rusine nationala . In opinia mea indivizi ca voi trebuie izolati social pe orice cale si prin orice metoda . Tarina patriei va va inghiti si pe voi . Ati facut social – democratia de rusine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut