fbpx
luni, mai 13, 2024
spot_img

Fost viceprimar din Prahova, găsit în incompatibilitate de ANI

Citește Și

- Reclamă -

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui fost viceprimar din Prahova. Este vorba despre Lazăr Constantin, fost viceprimar al comunei Vadu Săpat.

„În perioada 02 iulie 2012 – 27 iunie 2016 a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și pe cea de administrator al unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.”, se arată într-un comunicat emis de ANI.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.”, mai transmite ANI.

- Reclamă -

Lazăr Constantin nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, se mai arată în comunicat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Nu putea sa constate ANI acest lucru peste 20 de ani ?! Pentru ce gura mamii ei( de ANI ) trebuie sa o platim noi cetatenii daca astfel de constatari se fac dupa atita amar de vreme ?!

    Institutiile publice , in mare parte , sint niste capuse ordinare pe corpul social sanatos ala poporului roman .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Punct de vedere al redacției Incomod cu privire la minciunile grosolane diseminate de președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu și de acoliții săi

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, într-o tentativă de manipulare mârșavă, a emis o declarație de presă plină cu fakenews-uri...
Sari la conținut