fbpx
miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Grațiela Gavrilescu, propusă de premierul Dăncilă la conducerea Ministerului Mediului

Citește Și

- Reclamă -

Propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile de miniştri au ajuns la Palatul Cotroceni, pe masa președintelui Klaus Iohannis.

Asta după ce prim-ministrul României a anunţat că a decis nominalizarea unor reprezentanţi ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma retragerii acestei formaţiuni de la guvernare. Printre propuneri se numără și Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova.

- Reclamă -

Liderul liberalilor și democraților prahoveni ar urma să ia, ca și până acum, portofoliul Mediului şi funcţia de viceprim-ministru .

 

Vă reamintim faptul că Graţiela Gavrilescu are 53 de ani şi a fost numită ministru al Mediului în anul 2017.

- Reclamă -

În perioada 1990 – 1994 a fost inginer chimist-tehnolog prelucrarea cauciucului la SC ARPACOR SA Bucov, apoi timp de doi ani a fost responsabil toxicologie şi protecţia mediului la aceeaşi firmă, iar din 1996 până în 2004 a fost director general al societăţii.

Între 2003 şi 2004 a fost preşedinte PUR Ploieşti, din 2004 a fost membru al PNL Prahova, iar din martie 2011 vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL.

În intervalul 2004-2007 a fost viceprimar al municipiului Ploieşti.

Gavrilescu a fost deputat timp de patru mandate, prima oară fiind aleasă în Parlament în 2004.

- Reclamă -

Gabriela Gavrilescu a fost numită vicepreşedinte ALDE şi lider al organizaţiei judeţene Prahova a partidului.

Graţiela Gavrilescu a fost ministru al mediului şi al schimbărilor climatice în perioada 17 decembrie 2014 – 17 noiembrie 2015 şi din nou de pe 3 aprilie 2017.

Garaţiela Gavrilescu a deţinut în Guvernul PSD-ALDE şi funcţia de vicepremier şi a decis să plece din Cabinetul Dăncilă după ce Călin Popescu Tăriceanu a anunţat retragerea de la guvernare a ALDE, pe 27 august.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primele concluzii ale specialiștilor: care este cauza surpării străzii din Slănic

Autoritățile prahovene au ajuns la primele concluzii în privința cauzelor care au condus la surparea unei străzi din centrul...
Sari la conținut