fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Cine este preotul prins băut și în chiloți la volan. Șefii lui i-au interzis să mai slujească

Citește Și

- Reclamă -
Dorian Dumitru este paroh la Parohia Gura Văii, la biserica „Izvorul Tămăduirii și Sfântul Gheorghe”, din comuna prahoveană Valea Călugărească. 

Omul bisericii a provocat, luni noapte, un accident rutier, la Valea Călugărească, în urma căruia o femeie de 25 de ani a fost rănită.

Preotul Dorian Dumitru (58 de ani) se afla sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit biroului de presă al IPJ Prahova, avea o alcoolemie de 1,05. 

- Reclamă -

În momentul în care a provocat accidentul, părintele era în chiloți, în ciuda faptului că afară era o temperatură de aproape zero grade Celsius. 

Poliția Prahova a precizat că preotului Dorian Dumitru i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al Patriarhiei Române a precizat că „Protopopiatul de Ploiești a început o anchetă a cazului menționat la capătul căreia vor fi luate măsuri concrete disciplinare față de preotul respectiv„.

- Reclamă -

Preotul Adrian Matei, protoiereu al Protopopiatului Ploiești Nord, a precizat că preotul din Valea Călugărească va fi oprit de la slujire, până la finalizarea cercetării pe care o fac organele judiciare„. 

Până la această oră, părintele Dorian Dumitru nu a putut fi contactat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut