fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Băiatul de 8 ani dispărut în Constanța a fost găsit mort într-un bazin cu dejecții

Citește Și

- Reclamă -
Copilul din localitatea Pecineaga, județul Constanța, dispărut sâmbătă, în timp ce se juca în faţa casei sale, fost găsit, într-unul dintre bazinele cu dejecții de la un complex pentru creșeterea porcilor, din localitate.

Bițică Iulian Alexandru locuia cu tatăl său după ce părinții s-au despărțit. Copilul de 8 ani a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15:00, din fața casei, unde ieșise să se joace. De atunci, sute de polițiști și jandarmi, dar și scafandri, alături de voluntari, au fost implicați în căutarea băiatului, notează Digi 24.

Rolele băiatului de 8 ani care a dispărut sâmbătă din localitatea constănțeană Pecineaga au fost găsite duminică de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței copilului.

- Reclamă -

Ulterior, câinii poliţişti i-au dus pe polițiști la nişte bazine de dejecţii din apropiere unei ferme de porci şi se pare că acolo au fost găsite urme de alunecare.

Echipele de intervenţie s-au concentrat pe golirea bazinului. Potrivit unor surse neoficiale, pe fundul bazinului, în mâl, sonarele ar fi depistat corpul copilului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut