fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

FOTO! Primarul Iulian Bădescu reclamat la DNA! Vezi motivul!

Citește Și

- Reclamă -

badescu - Ziarul INCOMODUn nou scandal este pe cale să zdruncine administrația publică locală! Un ploieștean a reclamat la DNA Primăria, dar și pe edilul-șef Iulian Bădescu, că ar fi încălcat Legea nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.

Concret, bărbatul acuză administrația că în anul 2013 a tăiat ilegal arborii din fața sediilor partidelor aflate pe strada Gheorghe Lazăr (Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal, Partidul Conservator).

- Reclamă -

În replică, Donald Constantin, director SGU Ploiești, instituția însărcinată cu amenajarea spațiilor verzi, a declarat:

„În conformitate cu HCL 34/2004 și 56/2006, precum și OUG 195/2005 privind protecția mediului și a legii 24/2007 modificată și completată cu legea 313/2009, privind reglementările și administrarea spațiilor verzi din zonele urbane, art14 alin1 (prin care „administratorii de spații verzi sunt obligați să asigure măsurile privind siguranța acestora, ca urmare a gradului de îmbătrânire avansat sau a stării fitosanitare predare”) și pe baza constatărilor personalului de specialitate din cadrul instituției SGU, s-a emis aviz intern 13814/04.06.2013 pentru lucrări de tăieri de corecții în vederea eliminării ramurilor uscate ale arborilor, precum și doborârea arborilor uscați situați în aliniamentul str Gh Lazăr. Lucrarea s-a executat în iunie 2013, când nu era în vigoare legea 88/2014 pentru modificarea și completarea legii 24/2007, prin care se impune acordul APM pt doborârile arborilor de pe domeniul public”.

Mai jos aveți plângerea depusă la Direcția Națională Anticorupție:

- Reclamă -

IMG 7150 1 - Ziarul INCOMOD

IMG 7151 1 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut