Salvatorii de la Rescue 4×4 organizează în weekend-ul 16-17 ianuarie o acțiune de ajutorare a oamenilor străzii. Cum, în perioada următoare, sunt anunțate temperaturi cu mult sub limita înghețului, Asociația Salvatorilor Voluntari 4×4 va veni în ajutorul celor care sunt cei mai expuși.  

“Considerând că în weekendul ce urmează, 16-17 ianuarie 2021, sunt prognozate temperaturi cu mult sub 0 grade Celsius, voluntari din cadrul „Asociația Salvatorilor Voluntari 4×4” (Rescue4x4.ro), organizează o acțiune umanitară ce se va desfășura pe parcursul nopților de sâmbătă și duminică, respectiv 16/17 și 17/18 ianuarie, la care sunt invitați și voluntari din cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”, Crucea Roșie, precum și din alte ONG-uri.


Acțiunea constă din patrularea, identificarea și de oferirea primului ajutor și suport persoanelor fără adăpost (ceai cald, pături sau folii termice și, inclusiv, solicitarea către autorități a unei autospeciale în vederea transportului acestora la un centru de adăpost.

Coordonarea acestor acțiuni se va face, atât în București-Ilfov, cât și în alte orașe unde se vor organiza astfel de acțiuni similare, prin intermediul aplicației Zello pe un canal dedicat respectivului județ.

Accesul pe aceste canale se va realiza începând cu ziua de vineri.

Componența echipelor de patrulare va fi una mixtă, pe cât posibil, cu membrii din organizații diferite și recomandăm ca fiecare echipă de patrulare să aibă doar un singur telefon conectat la canalul Zello alocat acțiunii din județul respectiv.

Pentru a anunța participarea voastră, în vederea unei cât mai bune organizări și pentru a putea fi adăugați pe canalul de comunicare Zello aferent, vă rugăm să vă înscrieți folosind următorul formular: https://forms.gle/8nTpFXK6W2RFZTuu7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here