agent paza batut pol loc breaza

agent paza batut pol loc breazaUn agent al unei firme de pază din Câmpina a fost bătut de polițiștii locali din Breaza. Incidentul a fost filmat. Se pare că totul a început în momentul când polițiștii locali i-au cerut agentului să mute mașina care bloca un magazin. Potrivit martorilor, magazinul respectiv aparține nepoatei primarului din Breaza.

Conducerea firmei de pază a confirmat incidentul. ” Era un festival la Breaza și a parcat în dreptul unui magazin care este al unei rude a primarului. Au venit doi polițiști comunitari și i-au zis să se legitimeze, în contextul în care unul dintre ei este chiar vecin cu agentul de pază. Acesta a refuzat, moment în care l-au pus jos și l-au lovit. Vă dați seama că dacă în acel moment agentul era chemat la o intervenție nu se putea deplasa la obiectivul respectiv. Noi ce-i explicam clientului, că agentul a fost trântit pe jos de polițiștii comunitari? Iar în urma acestui incident nu s-a întocmit niciun proces verbal.”, a declarat pentru ziarul Incomod, Bogdan Piscociu, directorul firmei de pază.

Agentul și-a scos certificat medico legal. ”Am fost astăzi la IML, luni voi ridica certificatul medico-legal. Primul pas pe care l-am făcut a fost să depun o plângere la Primăria Breaza.”.

Acesta a povestit și cum s-au petrecut lucrurile: ”Am parcat în fața magazinului nepoatei primarului. Pe trotuarul unde am parcat, mașina nu incomoda cu nimic traficul pietonal, doar că-i luam vederea magazinului. Precizez că toate străzile erau pline de mașini, în acea zi fiind un festival la Breaza. Au venit polițiștii locali și mi-au cerut buletinul. Unul dintre ei mă cunoaște de mic. Am refuzat să le dau buletinul pentru că nu săvârșisem nicio faptă. M-am urcat în mașină să plec, eram în timpul serviciului.Mi-au tras de ușă, mi-a strâmbat oglinda. Au tras de mine, mi-au rupt uniforma. M-au pus jos, moment în care m-am lovit la cap și la picioare. N-am ripostat, ei au chemat jandarmii, după care m-au dus la ecția de poliție”, ne-a declarat agentul bătut de polițiștii locali.

agent batut 2

agent batut 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here