fbpx
vineri, decembrie 8, 2023
spot_img

Ahmet Aydin, portar la Petrolul Noua Generație: “Tinerii nu mai fac sport, ci stau cu orele pe TikTok”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ahmet Aydin are 13 ani, s-a născut în Strejnicu Prahova și joacă fotbal la Petrolul Noua Generație. Invitatul consideră că oportunitățile se află dincolo de granițele României.

Chiar dacă școala trebuie să fie pe primul loc pentru fiecare elev în parte, se pare că Ahmet Aydin are multe momente în care se gândește doar la antrenamente. Își dorește enorm să ajungă un fotbalist de succes.

Citește și: Alexandra Țolu, despre viața în UK: “Aici, în Anglia, m-au luat de la zero și asta a contat enorm”

“Eu îmi doresc o carieră în lumea fotbalului. Mă țin de școală pentru că educația este importantă. Matematica și fizica nu sunt materiile mele preferate, însă mintea mea este concentrată pe antrenamente și fotbal.”

- Reclamă -

„Tinerii nu fac sport, ci stau în LIVE, pe TikTok”

Invitatul spune că tinerii stau prea mult pe internet și uită să aibă activități sportive. Ahmet ține o dietă destul de strică pentru a putea avea performanță pe teren. Foarte rar i se întâmplă să intre într-un restaurant fast-food, dar nu recomandă acest obicei.

“Tinerii de vârsta mea stau și câte 5-6 ore pe TikTok. Nu ne îndreptăm într-o direcție bună. E important ca fiecare dintre noi să facă mișcare. Eu țin o dietă destul de strică. Nu mănânc zahăr, nu beau sucuri carbogazoase și nu consum fast-food.”, spune Ahmet Aydin

Joacă FIFA pentru a învăța strategii de joc

Când se joacă pe calculator, micul fotbalist analizează strategiile din jocuri. Când joacă FIFA, în joc, Ahmet este tot portar. Acesta este convins că jocurile îl ajută în carieră și le vede ca pe un soi de antrenamente virtual.

- Reclamă -

“Îmi place să mă joc pe calculator. Joc FIFA și chiar și în joc sunt tot portar. Mă joc nu pentru că vreau să pierd timpul, ci pentru că învăț strategii noi în fotbal. Acest lucru mă ajută foarte mult.”, afirmă invitatul.

Ahmet Aydin vrea să plece în străinătate

Ahmet este conștient de faptul că România nu îi poate oferi un drum sigur în carieră. Invitatul își dorește să plece în străinătate pentru că, acesta consideră că există mai multe oportunități de afirmare și mai salarii mai mari.

Citește și: Victor Dorobanțu: “A luat-o lumea razna cu drogurile, iar tinerii cred că e cool să te droghezi”

“Mulți români pleacă în străinătate pentru că în România e greu să te realizezi. Acolo viața este mai ușoară, lucrurile sunt mai ieftine, iar salariile sunt mai mari. Dacă mă realizez ca fotbalist internațional, în România voi veni doar în vacanță.”, a spus în emisiune Ahmet.

Ahmet Aydin în emisiunea Generația lui John

Citește și: Cristina Cristache, antreprenoare și speaker motivațional: “Am pornit pe un drum plin de provocări”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img