fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Cristina Cristache, antreprenoare și speaker motivațional: “Am pornit pe un drum plin de provocări”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Cristina Cristache este fondatoarea conceptului Blue19byCris și speaker motivațional în cadrul conferințelor dedicate femeilor puternice din mediul de afaceri și nu numai.

Lady cu părul albastru, așa cum este cunoscută Cristina Cristache, a descoperit pasiunea pentru networking după ce și-a dat seama că viața ei se blocase într-o rutină fără sens.

Citește și: Victor Dorobanțu, ploieșteanul care spune NU drogurilor: “A luat-o lumea razna cu drogurile, iar tinerii cred că e cool să te droghezi”

Ce înseamnă să fii o femeie puternică? Cum arată feminitatea din perspectiva unei femei care a plecat de jos și a ajuns acolo unde își dorea? De ce perfecțiunea are și ea imperfecțiunile ei? Florile sunt doar albastre?

- Reclamă -

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Cristina Cristache a răspuns în cadrul emisiunii Generația lui John.

“Un moment de cumpănă m-a făcut să-mi dau restart la viață”

Momentul de cumpănă pe care l-a avut în urma unor probleme de sănătate au provocat-o pe Cristina Cristache să găsească soluții. Și dat seama că drumul pe care mergea nu ducea nicăieri, astfel a schimbat ruta, viteza și chiar viziunea despre viață.

“Privesc eșecul și succesul cu alți ochi. Totul este despre drumul pe care îl parcurgem, despre semafoarele la care stăm, benzinăriile în care oprim, dar mai ales despre oamenii pe care îi întâlnim în trafic.”

- Reclamă -

Citește și: Miruna Vâlcu, psihoterapeut: “Există tehnici care ne pot ajuta să trecem mai ușor peste un atac de panică”

Metafora drumului care seamănă cu viața însăși o ajută pe invitată să ilustreze în clar felul ei de a trăi, cu bune și cu rele.

Impactul pe care îl are în social media o ajută pe fata cu părul albastru să își construiască o comunitate plină de doamne și domnișoare cu care rezonează și datorită cărora se simte mai bogată spiritual și emoțional.

Despre oameni și lecțiile de viață

“Datorită evenimentelor la care am participat în ultimii ani, am ajuns să cunosc oameni foarte importanți din social media și nu numai. Am învățat să trăiesc frumos și să înțeleg cum funcționează lumea care mă înconjoară.

Agenda mea este foarte încărcată, însă nu spun nu decât în cazuri majore. Sunt fericită că am oportunitatea să fiu acolo unde îmi doresc.”, a povestit Cristina Cristache.

- Reclamă -

Citește și: Alexandra Țolu, despre viața în UK: “Aici, în Anglia, m-au luat de la zero și asta a contat enorm”

De curând, pentru că și-a dorit enorm de mult să iasă din mulțime și să-și spună povestea, are nenumărate apariții la tv și este speaker la evenimente dedicate femeilor din mediul de afaceri.

Cristina Cristache se subestima și nu credea în ea

“Sunt onorată să fac ceea ce visam de o viață. Nu credeam să fie posibil așa ceva pentru mine. Credeam că este doar pentru oamenii mari. M-am subestimat și știu că asta fac o mulțime de femei. Și eu sunt un om mare.

Sunt dovada faptului că se poate și că fiecare femeie merită să creadă în puterile sale. Fiecare femeie să își seteze o intenție în fiecare dimineață și să nu renunțe la visurile pe care le are.”, a spus Cristina în cadrul interviului.

Cristina Cristache în emisiunea Generația lui John

Citește și: Ciprian Baican, dublu campion mondial la tir cu arcul: “Mă antrenez, zilnic, 4 ore cu arcul”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img