Aurel Trandafir (42 de ani) , zis Aly Sadoveanu a fost executat în Anaheim, SUA, la 24 ianuarie, de partenerul său de infracțiuni, Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul. Trupul său neînsuflețit va fi adus în țară la începutul acestei săptămâni cu un zbor cargo, scrie https://newsweek.ro/

Cu toate că era dat în urmărire internațională pentru că avea de executat o pedeapsă de 6 ani și patru luni pentru tâlhărie în România încă din 2018, Aly Sadoveanu era în Anaheim, SUA și își continua activitatea infracțională nestingherit de atutoritățile americane.

Lăutarii îl așteaptă pe Aly Sadoveanu în Chitila. De ce e poliția în alertă maximă

Poliția a intrat în alertă pentru că se așteaptă la o înmormântare asemânătoare cu cea a lui Emi Pian, dar și pentru că ar putea fi din nou dispute vioente între clanurile de interlopi din Capitală. Trupul neînsuflețit al lui Alișor Sadoveanu va fi dus la casa acestuia din Chitila, apoi vor începe pregătirile de înmormântare, conform surselor noastre.

La casa lui Sadoveanu erau deja mai multe persoane și lăutari cunoscuți care îl așteptau încă de duminică.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, cel care l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, a fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Oamenii legii au găsit maşina, dar nu și pe criminal.

Despre acesta au existat date că a fugit în Mexic. El a fost dat în urmărire de autoritățile americane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here