Ai o afacere în Ploiești? Te ajutăm să supraviețuiești crizei generate de coronavirus!  

Pentru că multe firme sunt nevoite să își suspende activitatea sau să o “relocheze”, Ziarul Incomod.vine în sprijinul lor!

Vă vom ajuta să vă promovați afacerile gratuit, prin reclame pe site-ul nostru, dar și pe pagina noastră de facebook. Toate costurile de producție a reclamelor vor fi suportate de noi.

Iată o afacere locală care vă poate ajuta la nevoie: Alesia Cars vă oferă tractări și transporturi auto non-stop!

“Suntem pregătiți NON–STOP, 24 ore pe zi pentru a interveni în județul Prahova, în caz de accident, probleme tehnice ale autovehiculului, pene la anvelope, etc.

Avem capacitatea de a tracta și transporta o gamă largă de autovehicule și vehicule: tractare auto pe platformă (autovehicule defecte sau avariate) și transport auto (stivuitore, excavatoare, platforme de lucru la înălțime, etc).

Suntem la dispoziția dumneavoastră cu servicii de asistentă rutieră (parcare cu pază și monitorizare video, preluare pasageri, etc) precum și cu informații specifice problemei pe care o întâmpinați (programul de lucru service, arii de competențe în domeniu, etc).”, spun reprezentanții firmei.

Reprezentanții Alesia Cars pot fi contactați la numărul de telefon 0764.594.806. Mai multe detalii despre serviciile oferite regăsiți pe site: https://www.alesiacars.ro/.

Dacă aveți nevoie de promovare, nu ezitați să ne căutați fie pe pagina de facebook, fie pe mail-ul [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here