fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Alexandra Boerescu: “Cu ajutorul culorilor îi transform pe copii în supereroi”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Alexandra Boerescu are 31 de ani, este din Ploiești și are un băiețel în vârstă de 6 ani. De meserie este tehnician CT la o clinică privată, însă timpul liber și-l ocupă cu picturi pe corp.

Pictează copiii în Spiderman, Batman și orice alt personaj îi este solicitat. Pentru adulți poate aduce pictura la următorul nivel. Alexandra spune da provocărilor artistice și transmite în LIVE-urile sale, pas cu pas, cum reușește să se picteze în oglindă.

Citește și: Victor Dorobanțu, ploieșteanul care spune NU drogurilor: “A luat-o lumea razna cu drogurile, iar tinerii cred că e cool să te droghezi”

Alexandra a început să picteze acum 3 ani de zile, atunci când pandemia își spunea cuvântul. Deși primele picturi nu erau neapărat grozave, invitata spune că i-a plăcut ce i-a ieșit din mâinile ei.

- Reclamă -

„Nu știam dacă voi reuși să-l fac pe Spiderman”

“Prima dată am încercat o pictură pe fiul meu Eric. Nu știam dacă voi reuși să-l fac pe Spiderman, însă mi-a plăcut rezultatul final. Așa am început să exersez tot mai mult. M-am uitat la filmulețe pe Youtube și am început să prind experiență și tehnică.”, a zis Alexandra Boerescu în emisiune.

Pentru că nu a terminat nimic în domeniul artistic și nu are o diplomă pe care să scrie Alexandra Boerescu pictoriță, artista consideră că nu are de ce să se laude cu arta sa. Cu toate acestea, invitata spune că picturile ei sunt dificil de executat și că nu oricine reușește să le facă.

Citește și: Miruna Vâlcu, psihoterapeut: “Există tehnici care ne pot ajuta să trecem mai ușor peste un atac de panică”

“Nu prea îmi place să mă laud. Nu am studiat nimic în domeniu, nu am nicio diplomă care să-mi ateste talent, iar asta mă face să stau mai mult în banca mea.

- Reclamă -

Totuși, multe dintre picturile pe care le realizez, mă refer la picturile pe corp, sunt foarte greu de realizat. Sunt mândră de arta mea și știu că nu oricine poate face așa ceva”, a spus Alexandra Boerescu.

Alexandra Boerescu vede pictura ca pe o formă de terapie

Au fost momente în care pictura a funcționat ca o terapie pentru Alexandra. Anul 2022 nu a fost unul deloc ușor pentru invitată. Aceasta a fost diagnosticată cu tumoră la tiroidă. Vestea nu a devastat-o, ci a făcut-o mai puternică. Astăzi este bine, deși este sub tratament și va trebuie să ia tratamentul până la finalul vieții.

“Anul trecut a fost cel mai greu din viața mea. O serie de evenimente dificile m-au făcut să îmi dau un restart. În urma unui diagnostic care anunța că am o tumoră la tiroidă, a trebuit să mă remontez, să mă pun pe picioare și să nu renunț la luptă.

Acum totul este sub control și trebuie să merg la medic la controale și să iau pastile toată viața. Dar totul este bine.”, povestește Alexandra.

- Reclamă -

Nu renunță la artă, ci se pregătește pentru succes

Invitata și-a propus să nu renunțe la artă. Își concentrează energia pe a deschide o zonă de distracție pentru cei mici, cu pictură pe față și nu numai. Așteaptă cu drag comenzi pentru Halloween și spune că programul ei se va aglomera foarte mult în următoarea perioadă.

“Nu renunț la arta mea. Îmi place ceea ce fac. În prezent este o pasiune, dar îmi doresc să duc arta mea la un nivel suficient de bun pentru a putea face o afacere din asta. Pentru că vine Halloween-ul curând, agenda mea va fi tot mai încărcată.”, a spus Alexandra Boerescu.

Alexandra Boerescu în emisiunea Generația lui John

Citește și: Ciprian Baican, dublu campion mondial la tir cu arcul: “Mă antrenez, zilnic, 4 ore cu arcul

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img