primarie

primarieAncheta DNA la Primăria Ploieşti, soldată cu arestarea preventivă a primarului Iulian Bădescu, pare să fie doar începutul unor cercetări penale de amploare.

Surse judiciare au declarat pentru observatorulph.ro că, ieri, din sediul Primăriei Ploieşti, anchetatorii au ridicat un nou set de documente. Unele dintre ele privesc plăţile efectuate de autorităţile locale în 2014 a unor lucrări care nu au fost nici măcar începute până acum. 
O astfel de situaţie a fost constatată la Primăria Ploieşti şi de inspectorii Curţii de Conturi Prahova. Aceştia au notat în raportul de control că “În anul 2013, Primăria Ploieşti a plătit în mod nejustificat, suma de 435.817,05 lei, pentru lucrări necuprinse în caietul de sarcini, în proiectul de execuţie, în contractul încheiat cu o firmă de construcţii şi în actele adiţionale la acest contract, lucrări acceptate la plata la preţuri supraevaluate şi pentru care nu există certitudinea că au fost executate, în timpul misiunii de audit financiar, pentru imobilizarea sumei fiind calculate penalităţi în sumă de 37.305,93 lei şi dobânzi în sumă de 69.425,65 lei”.

sursa: observatorulph.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here