fbpx
marți, octombrie 3, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Anchetă „România, te iubesc” în Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Jurnaliștii „România, te iubesc” de la PRO TV au realizat o anchetă care vizează mai multe persoane din Prahova. „Rețeaua albanezul” este ancheta care a fost condusă de jurnalistul Cosmin Savu în cadrul căreia a fost prezentată o rețea de firme care au fost înstrăinate succcesiv între mai multe persoane, până când au ajuns la mai mulți cetățeni albanezi.

Jurnaliștii au explicat în anchetă că prin această inginerie s-au săvârșit fapte de evaziune fiscală prin neplata TVA-ului, cu ajutorul mai multor firme fantomă. Mai mulți afaceriști și persoane publice au fost menționați în emisiune, printre care și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu. Acesta a negat că ar avea vreo legătură cu rețeaua atunci când a fost intervievat de Cosmin Savu.

- Reclamă -

Un alt nume prezentat în emisiune este cel al lui Marian Iorga, fost șef al Poliției Prahova acuzat de fapte de corupție, care în prezent este consilier al directorului Hidro Prahova. Marian Iorga a făcut parte din „valul” de oameni aduși în Prahova de la Călărași, unde anterior Iulian Dumitrescu a fost tot președinte al Consiliului Județean.

Puteți urmări episodul „Rețeaua albanezul” al celor de la „România, te iubesc” aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...