fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Andrei Volosevici anunță că deputatul Dan Rădulescu intră în echipa sa. Acesta va fi consilier pe probleme de educație și învățământ

Citește Și

- Reclamă -

Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru primăria Ploiești, a anunțat că deputatul Dan Rădulescu a intrat în echipa sa. 

„Am deosebita plăcere de a vă anunța faptul că deputatul Dan Rădulescu a acceptat propunerea de a se alătura proiectului nostru de a readuce Ploieștiul la NORMALITATE.
Cunoscut pentru demersurile sale legate de combaterea poluării care au strâns în jurul lor membrii comunității ploieștene (cetățeni, asociații civice, poluatori, ziarişti), Dan Rădulescu a inițiat proiecte de lege prin care a cerut eficientizarea măsurilor antipoluare: creșterea amenzilor, oprirea surselor de poluare până la prezentarea dovezii de remediere a defecțiunilor, încurajarea investițiilor în tehnologii prietenoase cu mediul prin reducerea/ deducerea impozitelor, restricții cu privire la eliberarea autorizației de mediu în zonele poluate, completarea listei poluanţilor atmosferici sau ai apei integrați în evaluarea calităţii aerului înconjurător.
Încă de la începutul mandatului său de parlamentar, a pledat pentru un învățământ depolitizat, echitabil, care să asigure egalitate de șanse pentru elevi, dar și competitivitate în mediul educațional privat, motiv pentru care, după 27 septembrie, Dan mă va ajuta în realizarea proiectelor necesare pentru a avea un învățământ ploieștean la standarde europene.
Bine ai venit în echipa mea, Dan Rădulescu!”, a scris Andrei Volosevici pe facebook.
De asemenea, Dan Rădulescu a postat un mesaj în care anunță că a acceptat propunerea lui Volosevici de a fi consilier pe probleme de educație și învățământ.
„Sunt profesor de 16 ani. Mi-am început activitatea la catedră într-o școală pentru copii defavorizați, la Cluj. De zece ani, sunt profesor la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, unde predau una dintre cele mai frumoase materii din lume, istoria artei. De altfel, de vreo opt ani încoace, elevii coordonați de mine în cadrul Olimpiadelor naționale de arhitectură, arte plastice și istoria artelor s-au clasat pe primele locuri pe podium la această disciplină, acest fapt fiind, până la urmă, cea mai bună dovadă că, dacă iubești ceea ce faci, rezultatele nu vor întârzia să apară.
În ultimii patru ani am încercat, din opoziție și cu puținele resurse avute la dispoziție, să îmbunătățesc calitatea învățământului românesc din postura de parlamentar și membru al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaților, unde am pledat pentru un învățământ depolitizat, echitabil, care să devină mai performant și să nu lase niciun copil în urmă, dar și pentru mai multă competitivitate în mediul educațional privat.
Astăzi, am acceptat propunerea viitorului primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, de a deveni consilierul său pe probleme de educație și învățământ. Nu este o alianță între partide, este o alianță în jurul unor proiecte comune, care vin în întâmpinarea cerințelor și a așteptărilor pe care locuitorii orașului le au de la autoritățile locale în ceea ce privește învățământul și educația. Împreună, chiar dacă facem parte din partide diferite, sunt convins că vom reuși să îmbunătățim infrastructura școlară din oraș și să redăm încrederea elevilor, a părinților și a profesorilor de aici printr-un parteneriat onest și eficient cu Primăria orașului.
Voi rămâne, în continuare, consecvent în lupta pentru respectarea dreptului nostru constituțional la un mediu sănătos!”, a scris Dan Rădulescu pe facebook.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut