Primăria Ploiești a emis vineri un comunicat de presă în care anunță faptul că sâmbătă, 06 februarie, se vor executa lucrări de reparații și întreținere în zona străzii Găgeni, de la intersecția cu strada Tabla Buții, pe străzile Alexandru Depărățeanu și Radu de la Afumați.

Iată comunicatul de presă:

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, se vor executa lucrări de reparații/ întreținere în zona străzii Găgeni, de la intersecția cu strada Tabla Buții, strada Alexandru Depărățeanu, strada Radu de la Afumați, în data de 06 februarie 2021.

Lucrările vor fi executate în baza contractului ce are ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona menționată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here