fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

AUR analizează 5 potențiali candidați pentru Primăria Ploiești. Până atunci, formațiunea anunță membri noi

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

AUR Prahova a anunțat joi, într-o conferință de presă, înregimentarea mai multor membri, în frunte cu fostul consilier ploieștean Alexandru Ștefan și cu omul de afaceri câmpinean Alexandru Anghel. Cu această ocazie, conducerea filialei județene a anunțat și că are în analiză cinci variante de candidați la Primăria Ploiești în perspectiva alegerilor de anul viitor.

Coordonatul AUR Prahova, Alexandru Săraru, a anunțat joi, într-o conferință de presă organizată în Ploiești, înscrierea mai multor membri noi, în frunte cu fostul consilier Alexandru Ștefan, care și-a dat demisia luna trecută din CL Ploiești, și cu Alexandru Anghel, fiul lui Florin Anghel și fost candidat PDL la alegerile parlamentare din 2012. În aceeași conferință a fost anunțată public și înscrierea în partid a jurnalistului ploieștean Vlad Dumitrescu.

- Reclamă -

Alexandru Ștefan, singurul dintre cei trei membri noi care a fost prezent la prezidiu la conferința de joi, a avut un prim discurs oficial ca membru AUR în care a criticat actuala administrație a Ploieștiului, totodată declarând că-și dorește să facă parte dintr-o echipă care să aducă în viitorul mandat investiții europene în municipiu de minim 500 de milioane de euro. Întrebat dacă va candida pentru funcția de primar, Ștefan a afirmat că este prematur să discute despre acest lucru.

La rândul său, coordonatorul AUR Prahova, Alexandru Săraru, a declarat că încă nu s-au stabilit candidații formațiunii la alegerile locale din 2024 și că pentru Primăria Ploiești sunt luate în calcul cinci persoane, care și-au anunțat oficial intenția și care în prezent trec printr-un proces de verificare, coordonat de o comisie de la București.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img