Maşina cu banii de salarii pentru angajații unei primării a fost implicată într-un accident, iar portbagajul s-a deschis în momentul impactului. Deşi rănit uşor, şoferul a adunat disperat bancnotele luate de vânt.

Autoturismul proprietate personală a unui angajat al Primăriei Corlăteni, județul Botoșani, care transporta banii de salarii a fost implicat într-un accident rutier. Din cauza şocului extrem de puternic, portbagajul, locul unde erau depozitaţi banii, s-a deschis brusc, iar vântul a reuşit să smulgă şi să ducă pe câmp şi sub maşină mai multe bancnote, potrivit opiniadedorohoi.

Oamenii primăriei, ajutaţi de primarul Valentin Buţincu, au început să strângă banii risipiți de vânt, dar mai ales cei imprăştiaţi în portbagaj şi să-i pună într-o servietă şi în saci de rafie.

Se pare că în maşina implicată în accident erau şi alte documente importante ale primăriei, documente care au fost şi ele încărcate în saci. În maşină erau peste 30.000 de lei, banii de salarii pentru angajaţii primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here