Un bărbat din Ploiești susține că a fost bătut de ginere în curtea sa, după ce i-a luat apărarea fiicei sale însărcinate. Incidentul s-a petrecut la începutului lunii septembrie, la locuința bărbatului de pe strada Negru Vodă din municipiu.

Bărbatul a povestit pentru ziarul Incomod că incidentul a avut loc pe data de 7 septembrie și că totul a început după ce unul din nepoții săi, mai neastâmpărat, s-a prefăcut că o lovește cu piciorul în burtă pe fiica sa însărcinată în șapte luni, care-i era mătușă copilului. Bărbatul spune că femeia i-a atras atenția copilului să stea cuminte ca să nu o lovească, fiind însărcinată. Ulterior, copilul i-ar fi spus tatălui său că mătușa s-a luat de el, astfel că acesta a venit în curte, pus pe scandal.

Bărbatul ne-a povestit că ginerele a intrat neinvitat în curte și s-a luat de fiica sa însărcinată și de soțul acestuia, apoi i-a amenințat că-i omoară. Bărbatul susține că i-a luat apărarea fiicei sale și i-a cerut bărbatului să plece, conducându-l spre poartă, dar că în acel moment acesta i-a dat cu spray lacrimogen în ochi și l-a lovit în frunte cu un box metalic. Soția bărbatului lovit a sunat speriată la poliție, iar oamenii legii au venit la fața locului și i-au dus pe ambii bărbați la secție, apoi cel lovit a ajuns la spital.

Bărbatul povestește că a stat 8 zile internat din cauza loviturii primite la cap și că și în ziua de astăzi mai are patru copci pe frunte. Spune că și-a scos certificat medico-legal, dar că poliția nu l-a mai chemat la audieri din acea zi. În plus, bărbatul spune că deși se consideră victimă, polițiștii l-au amendat în seara scandalului cu suma de 1.000 lei.

Polițiștii spun că în urma cercetărilor s-a stabilit că ambii bărbați și-au adresat injurii, acesta fiind motivul pentru care ambii au fost amendați pentru tulburarea ordinii și liniște publice. Cât despre lovitura primită de bărbat, poliția spune că a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. De asemenea, oamenii legii spun că la două zile după incident au fost sesizați din nou că femeia însărcinată ar fi fost agresată de către un frate de-al ei, dar că atunci când au ajuns la fața locului au constatat că sesizarea nu se confirmă.

“La data de 7 septembrie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Negru Vodă între două persoane are loc un conflict, deranjând ordinea și liniștea publică.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor legale în consecință. Din cercetări a rezultat faptul că ambele persoane și-au adresat injurii motiv pentru care au fost sancționați conform Legii 61/1991 cu câte 1000 lei. Totodată, unul dintre bărbați ar fi fost agresat fizic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ulterior, la data de 9 septembrie, în jurul orei 20:45, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie însărcinată ar fi fost agresată de fratele ei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au efectuat verificări fără a fi constatate fapte de natură penală.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here