Un bărbat de 31 de ani din Iași, care a fost filmat în timp ce a tras cu un pistol letal în parcarea unui local din Bascov (Argeș), a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

”În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Argeş.

Bărbatul de 31 de ani, de fel din județului Iași, locuiește fără forme legale în Pitești. Acesta a fost filmat pe data de 29 aprilie în timp ce a tras cu un pistol letal spre asfalt și amenința în parcarea unui club din Bascov.

”În ziua de 30 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here