Liviu Dragnea dă dovadă de lașitate pentru că nu face cea mai importantă schimbare din guvern – înlocuirea premierului Viorica Dăncilă- care ar fi permis o nouă șansă pentru România, spune fostul președinte Traian Băsescu.
”Dar Viorica Vasilica? Dragnea schimbă un snop întreg de miniştri cheie din menajeria guvernamentală. Din păcate nu face, din laşitate, cea mai important schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România : DĂNCILĂ”, a scris el, pe Facebook.
Comitetul Executiv al PSD decide luni remanierea mai multor miniștri.
Printre miniștrii noi care vor intra în guvern figurează, potrivit unor surse citate de Mediafax: Lia Olguța Vasilescu – la ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Șova, sau Mircea Drăghici (trezorier PSD), Marius Budai (deputat, Comisie finanțe-bănci) – la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguței Vasilescu, Gabriel Leș (a mai fost ministru al Apărării) – la Apărare, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat, Niculae Bădălău – Ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușcă, Ilan Laufer – Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu, Alexandru Petrescu – la ministerul Comunicațiilor, în locul lui Bogdan Cojocar.
Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here