fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Blue Planet ar putea primi mai mulți bani pentru curățenia străzilor din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile ploieștene pregătesc un proiect de majorare a tarifelor practicate de operatorul Blue Planet Services în cadrul contractului pentru curățenia căilor publice și deszăpezire.

Un proiect de hotărâre inițiat de membrii Comisiei 3, Utilități publice, a Consiliului Local Ploiești este propus pe ordinea de zi a ședinței ordinare de luni a forului legislativ ploieștean.

- Reclamă -

Conform propunerii, toate cele 22 de categorii de tarife ale Blue Planet Services ar urma să fie majorate. Față de valorile din prezent, creșterile propuse sunt de ordinul câtorva zeci de bani la unele tarife. În schimb, cele mai mari creșteri sunt propuse pentru montarea de coșuri stradale din metal sau beton, de la 515,44 lei pe bucată la 565,93 lei, încărcatul mecanizat al deșeurilor abandonate pe domeniul public, de la 674,68 la 698,34 lei, și încărcatul manual al deșeurilor stradale, de la 543,27 la 555,19 lei.

Lista noilor tarife propuse pentru Blue Planet Services în Ploiești

Ajustarea a fost solicitată de Blue Planet Services printr-o adresă oficială înregistrată încă din 25 mai la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Tarife majorate pentru apă şi curăţenia străzilor, în Ploieşti

Contractul pentru curățania căilor publice și deszăpezire a fost semnat în luna mai a lui 2022, iar cea mai recentă ajustare de tarife a fost aprobată de Consiliul Local în aprilie 2023 și a intrat în vigoare de la 1 mai.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...