fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Buzău: Bărbat condamnat la închisoare pentru că a fugit din spital înainte de rezultatul testului Covid-19. El nu era infectat cu coronavirus

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat din Buzău a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că fugit dintr-un spital înainte de a afla rezultatul testului Covid. Bărbatul, din comuna Grebănu, a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi după ce, în primăvară, a fugit dintr-un izolator al secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău.

Sentința judecătorilor nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile, scrie news.ro.

- Reclamă -

Potrivit publicațiilor locale Opinia și Reporter Buzoian, este primul caz din țară în care se aplică pedeapsa de închisoare cu executare pentru o astfel de faptă. Acestea scriu și că bărbatul nu avea antecedente penale.

Bărbatul de 36 de ani a fost internat în luna aprilie pentru că tușea. Potrivit hotnews.ro, a fost plasat într-unul dintre containerele de izolare ale secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău până la aflarea rezultatului testului Covid. La o zi de la internare, bărbatul a fugit, însă, fără a afla rezultatul testului.

Potrivit Opiniei de Buzău, el a fost prins după trei ore de polițiștii de transporturi feroviare în Gara Boboc, pe drumul spre casă.

- Reclamă -

Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu virusul SARS-CoV-2, el având TBC.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...