Baza 2 Logistică “Valahia” a anunțat că Garnizoana Ploiești vine în sprijinul Direcției de Sănătate Publică Prahova prin înființarea unui call-center la unitate. Colaborarea a fost demarată la solicitarea DSP, în baza protocolului stabilit în acest sens la nivel național.

“Și încă o intervenție la solicitarea unui ajutor!

Acționăm în sprijinul Direcției de Sănătate Publică. Ieri am pus tot la punct, iar astăzi am demarat activitatea.

Alături de colegii de la Centrul 102 Mentenanță, precum și de colegii de la Batalionul 96 LAROM, am organizat la sediul Bazei 2 Logistică, un centru de tip call center, unde putem oferi un mic ajutor Direcției de Sănătate Publică Prahova, prin punerea la dispoziție a serviciilor de operatori calculator, pentru completarea bazelor de date care se întocmesc în cadrul acțiunilor de combatere a pandemiei actuale.

Colaborarea cu DSP Prahova se realizează, la solicitarea acestora, în baza unor protocoale instituționale la nivel național, garnizoana Ploiești alăturându-se altor instituții din județe precum Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea.

Suntem pregătiți pentru a acorda încă un ajutor în această luptă. Suntem conștienți că lupta nu se va termina decât în momentul în care toți vom înțelege cât de important este să fim uniți. Și asta încercăm să demonstrăm în toate acțiunile noastre!

Suntem împreună!

BAZAți-vă pe noi!”, este anunțul făcut de reprezentanții Bazei 2 Logistică “Valahia” pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here