fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Campania Blood Network revine în Ploiești. Cei care donează sânge primesc bilete la UNTOLD sau Neversea

Citește Și

- Reclamă -

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă campania de donare de sânge BLOOD NETWORK, care la acest final de săptămână va ajunge în Ploiești, în parcarea magazinului Kaufland din incinta Prahova Value Centre.

Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 17 iunie, și duminică, 18 iunie, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România, au anunțat organizatorii campaniei, într-un comunicat de presă transmis vineri.

- Reclamă -

Donarea la caravana mobilă din parcarea Kaufland, strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918, se face în limita capacității de recoltare.

Donatorii din cadrul campaniei Blood Network primesc bilete la festival și vouchere de cumpărături

Persoanele care aleg să doneze sânge în centrele de transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea, au mai precizat organizatorii.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri, pentru UNTOLD (aici) sau pentru Neversea (aici).

- Reclamă -

Ploiești: donează sânge weekend-ul acesta și primești un bilet la UNTOLD

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez”, Rețeaua privată de Sănătate REGINA MARIA și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine. Astfel de campanii au avut loc și în anii trecuți în Ploiești, iar mobilizarea autorităților a fost de fiecare dată lăudată de organizatori.

Neversea 2023 are loc între 6 și 9 iulie în Constanța. UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...