Cei care donează sânge weekend-ul acesta la caravana mobilă de la sediul primăriei Ploiești primesc un bilet la UNTOLD și un tichet valoric de 100 lei care poate fi folosit în magazinele Kaufland.

Primăria Ploiești a emis un comunicat de presă despre campanie pe care îl redăm mai jos integral:

“Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești invită ploieştenii să doneze sânge în cadrul campaniei “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Încă din această dimineaţă, zeci de ploieşteni dornici să îşi ajute semenii au donat sânge la caravana mobilă din cadrul acestei campanii, care se află la sediul municipalității ploieștene (Piaţa Eroilor nr. 1A).

Spaţiul amenajat pentru caravana “BLOOD NETWORK” va fi deschis persoanelor care vor să doneze sânge, astăzi şi duminică, 15 august a.c., în intervalul orar 08.00-14.00.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2021, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” (https://reteaua.sieudonez.ro/) și cu ajutorul Institutului Național de Transfuzii Sanguine.

Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediție. Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni.

Participanții care se prezintă la acest centru mobil și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediția 2021, pentru prima zi de desfășurare a festivalului, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociației Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here