Drumul de pământ care leagă podul de la Zorile, la ieșirea din Câmpina spre Telega, de zona fostei rampe de gunoi, de-a lungul râului Doftana, a fost reamenajat, potrivit Câmpina TV.

Drumul este o alternativă pentru Calea Doftanei, având în vedere că segmentul dintre intersecțiile cu străzile Voila și Ecaterina Teodoroiu este închis pentru lucrările la rețeaua de canalizare.

”Fără a cheltui niciun leu din banii publici am intervenit pentru a amenaja acest drum. S-a lucrat la lărgirea drumului, dar și crearea de alveole pe ambele sensuri.

Vom închiria semafoare cu acumulatori, pentru zona în pantă pentru traficul alternativ. Vreau să mulțumesc oamenilor de bine care ne-au ajutat, cu agregate, dar și cu forța de muncă și utilajele necesare.

Fac un apel la oamenii care aleg această rută să nu meargă cu viteză pentru a nu se face gropi în pietriș, atunci când accelerezi brusc sau frânezi brusc.

Echipajele Poliției Locale și Poliției Naționale vor patrula prin zonă pentru a atrage atenția conducătorilor auto să circule cu viteză redusă.

Este în mare parte traseul care va fi folosit pentru viitoarea centură a municipiului Câmpina, proiect depus deja la CNI”, a precizat primarul Alin Moldoveanu în ședința Consiliului Local din 25 februarie.

Această nouă alternativă la Calea Doftanei este dedicată exclusiv traficului ușor și are următorul traseu: pod Zorile – drumul de-a lungul râului Doftana – Strada Izvoarelor, pe lângă fosta rampă de gunoi – intersecția străzilor Orizontului, Ecaterina Teodoroiui, Muncii, Izvoarelor, Oborului, notează campinatv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here