baloi 67240100

Alexandru Băloi mai are de așteptat fix două săptămâni până ce va afla sentința Tribunalului București în dosarul său, în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Deși judecătorii ar fi trebuit să se pronunțe în cauză, astăzi, 8 februarie, aceștia au amânat luarea unei decizii având nevoie de timp mai mult pentru a delibera.

Procesul în care a fost judecat fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești a durat foarte puțin, din septembrie, până în ianuarie. Este explicabil, pentru că în cauză nu a fost nevoie de expertize contabile, de audiere de martori, medicul fiind prins în flagrant atunci când se presupune că ar fi primit mita de la omul de afaceri. În plus, acesta și-ar fi recunoscut fapta, susțin surse judiciare.

Reamintim că Alexandru Băloi a fost prins în centrul Capitalei, în Piața Romană, în timp ce se întâlnise cu Bogdan Crăciunoiu, reprezentantul societății Dyomedica, care avea mai multe contracte cu Spitalul Județean Ploiești. În mașina medicului, anchetatorii au găsit o sumă de bani (3.000 de lei), despre care se presupune că ar fi fost primită cu titlu de mită de la Crăciunoiu, denunțător în dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here