fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Când se efectuează serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, in baza contractului subsecvent nr. 8501/09.05.2023, va aduce la cunostinta ca in perioada 16 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE se vor executa servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare in Municipiului Ploiesti, astfel:

– servicii de dezinsectie combatere tantari in spatiile verzi, parcuri apartinand domeniului public si privat, in intervalul orar 05.30 – 10.30;

– servicii de dezinsectie combatere tantari in spatiile deschise din domeniul public precum si spatiile deschise apartinand persoanelor fizice si juridice de pe aliniamentele stradale, in intervalul orar 22.30-04.30;

- Reclamă -

– servicii de deratizare spatii deschise din domeniul public si privat, in intervalul orar 08.00 – 17.00.

– combatere capuse, in intervalul orar 08.00 – 17.00.

– dezinsectie, derztizare, dezinfectie in spatii inchise apartinand institutiilor de invatamant, institutiilor publice si unitatilor sanitare.

- Reclamă -

– dezinfectie platforme si mijloace de transport in comun.

Produsele utilizate in activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare sunt:

  • Cymina Super, Aviz nr. 5667BIO/18/12.24, avand substanta activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
  • Solfac Trio EC 140 NF – substanta activa cypermethrin aviz nr.5645BIO/18/12.24, folosit pentru dezinsectie in spatiile inchise.
  • Colbrom, Certificat de recunoastere mutuala nr. RO/2013/005/MRA/IT/2012/0074/AUT/304031 avand substanta activa bromadiolone, folosit pentru combaterea rozatoarelor.
  • Performant D , substanta activa alkyldimethylbenzylammoniumchloride,Aviz nr. 4489BIO/02/12.24, folosit pentru activitatea de dezinfectie.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umana de Ministerul Sanatatii.

- Reclamă -

Actiunile se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014 precum si cu recomandarile Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsectie la nivel comunitar.

Activitatile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare sunt realizate de catre Primaria Municipiului Ploiesti prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L..

In activitatea de dezinsectie si dezinfectie se vor utiliza utilaje portabile si autopurtate.

In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic.

Pentru ca activitatile de dezinsectie si deratizare sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatile de dezinsectie si deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor de dezinsectie si deratizare va fi prelungita.

MÃSURI DE PROTECŢIE:

Pentru ACTIVITATEA DE DERATIZARE

S-au aplicat afişe avertizoare cu inscripţia NU ATINGEŢI – SUBSTANŢE RATICIDE. Momelile toxice au fost amplasate în statiile de intoxicare si pozitionate in locurile stabilite de comun acord cu beneficiarul prestatiei. 

  • In caz de ingerare accidentala se impune prezentarea de urgenta la medic pentru a stabili antidotul functie de substanta folosita (producatorul recomanda VITAMINA K1).
  • Pentru deratizarea in spatii exterioare, cetatenii sunt rugate sa supravegheze cu atentie copiii si animalele de companie pentru evitarea interactiunii directe cu substantele raticide.

Pentru ACTIVITATILE DE DEZINSECTIE si DEZINFECTIE

  • Beneficiarul prestatiei va lua toate masurile necesare ca inainte de efectuarea tratamentelor de dezinsectie/dezinfectie sa evacueze locatia, astfel incat sa nu fie nicio persoana in incinta in momentul efectuarii serviciilor sau dupa finalizarea acestora.
  • Beneficiarul prestatiei are obligatia de a aerisi spatiile care au fost supuse tratamentelor de dezinsectie/dezinfectie, conform recomandarilor prevazute in procesele-verbale.

Va rugam ca, in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar, Primaria Municipiului Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

Sursa: comunicat de presă Coral Impex SRL

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img