Alex Piscan, un candidat independent la următoarele alegerile pentru primăria Ploiești, l-a atacat pe facebook pe Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova.

“Câteva despre domnul Polițeanu, cel care dorește scaunul de primar din motive nu mai de el știute și nu din grijă pentru ploieșteni și Ploiești.

Mihai Poliţeanu, protestatar celebru #Rezist. Pe scurt, viaţa profesională (remunerată sau voluntară) de dinainte de IR a fost aşa: asistent al europarlamentarului Monica Macovei în perioada 2009-2015, manager de proiect în cadrul fundaţiei Freedom House România în perioada 2007-2009 (proiecte pe justiţie şi anticorupţie); consilier al ministrului Justiţiei (Monica Macovei) în perioada 2005-2007, delegat la Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În februarie 2017, Mihai Poliţeanu este cel care a depus plângerea în urma căreia Laura Codruţa Kovesi a început urmărirea penală împotriva prim-ministrului şi a ministrului Justiţiei (Sorin Grindeanu şi Florin Iordache).

Pe atunci, Mihai Poliţeanu era membru al Inițiativei România, asociație care a organizat şi protestul de după Colectiv, motiv pentru care, deşi abia era înființată, a fost invitată la Cotroceni pentru consultările ce au dus la formarea Guvernului Ciolos.”, a scris Alex Piscan pe facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here