oprea volo fenichiu

oprea volo fenichiuTensiunile cresc pe scena politică, pe măsură ce se apropie alegerile pentru Primăria Ploieștiului, din iunie 2016. Fiecare partid trebuie să își desemneze un candidat unic, dar de departe cele mai multe tensiuni se pare că sunt în cadrul Partidului Național Liberal, unde trei persoane și-au manifestat intenția de a intra în cursă: Marius Fenichiu, Consilier Județean, dr. Dan Oprea și Andrei Volosevici, fost primar în perioada 2008-2012.

În ultimele zile, în mass-media a apărut informația conform căreia Fenichiu și dr. Oprea s-ar fi retras din competiție. Conducerea partidului, însă, neagă acest lucru și spune că până la finalul lunii va fi stabilit care din cei trei va fi candidatul oficial. Acest lucru va fi decis printr-un sondaj de opinie care va fi realizat la nivelul locuitorilor Ploieștiului, ale cărui costuri vor fi suportate de către cei trei intrați în cursă.

„Au rămas cei trei candidați în cursă, din informațiile pe care eu le am de la Secretariatul partidului nici unul din ei nu s-a retras din competiția internă. Sondajul va fi făcut de o firmă agreată de Biroul Național, care s-a reunit în prima săptămână a lunii septembrie și a agreat 3 case de sondare. Avem promisiunea de la București că pe parcursul lunii septembrie va fi efectuat sondajul. Vrem să definitivăm cât se poate de repede acest proces pentru a afla cine va fi candidatul și pentru a  putea începe pregătirea pentru alegerile din 2016. În ceea ce privește plata acestui sondaj, printr-o hotărâre a Biroului Județean, va fi suportată de cei trei candidați. Suma se ridică undeva la 8-10.000 de euro și va fi împărțită la cei trei care doresc să candideze la Primăria Ploiești.”, a declarat George Ionescu, președintele interimar PNL Prahova, pentru ziarul Incomod.

Declarația acestuia este sprijinită și de cea a lui Andrei Volosevici, unul din cei trei membrii PNL care și-au manifestat intenția de a candida pentru Primăria Ploiești.

„Eu nu am niciun fel de informații că s-ar fi retras dânșii. Sunt niște discuții vizavi de procedura internă pe care o avem, dar mai mult decât atât eu nu pot comenta. Am văzut și eu informațiile din presă, dar nu m-am interesat, pentru că eu consider că am rămas pe aceeași procedură și anume, așteptăm sondajul. Eu nu am fost informat de partid că s-ar fi schimbat ceva, așa că nu cred că este reală informația”, a declarat Andrei Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here