CONSTANTIN CRISTI BEZERGHIANU (42 de ani), prahoveanul care l-a ucis în bătaie pe iubitul mamei sale, cetățean suedez, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la opt ani de închisoare. Bărbatul a fost găsit vinovat pentru omor comis asupra unui membru de famile.

Cristi Bezerghianu, autorul crimei, și-a recunoscut fapta. A fost arestat preventiv încă din ziua crimei și a rămas în spatele gratiilor până acum. Pe 15 februarie 2021, judecătorii din cadrul Tribunalului Prahova au dat verdictul. Omul este vinovat de omor și a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare.

”condamnă pe inculpatul BEZERGHIANU CONSTANTIN CRISTI ( în stare de arest preventiv) , în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni, la pedeapsa de 8 (opt) ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor comis asupra unui membru de familie , faptă din data de 26.03.2019. Aplică pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor…, pe o durată de 5 ani după executarea pedepsei principale. (…)deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi arestării preventive, de la 27.03.2019 la zi. (…) menţine starea de arest preventiv a inculpatului Bezerghianu Constantin Cristi”, conform portalului instanțelor de judecată.

Decizia Tribunalului Prahova, din 15 februarie 2021, nu este definitivă. Procurorii au posibilitatea să atace sentința la instanța superioară.

John Can (68 de ani), cetățean suedez, se stabilise în România de la începutul anilor 2000 și locuia în comuna prahoveană Fulga  împreună cu o româncă. Fiul acesteia, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost tot timpul în scandal cu iubitul mamei sale. Se certau adesea, iar vecinii au asistat de multe ori la scandalurile din curtea lui Jean Suedezul, așa cum îl numeau localnicii.

Cei doibărbați s-au certat și în ziua de 26 martie 2019, doar că, în urma scandalului, cetățeanul suedez a fost bătut până a rămas lat la pământ. Motivul disputei, au spus atunci localnicii, ar fi fost banii și băutura. Bărbatul mai tânăr se pare că îi tot cerea bani suedezului, ar fi refuzat să-l mai întrețină pe fiul iubitei sale, la acea vreme fără un loc de muncă stabil.

În ziua crimei, conflictul dintre cei doi bărbați a degenerat, posibil pe fondul consumului excesiv de aclool. Se pare că suedezul ar fi amenințat cu cuțitul, iar celălalt ar fi ripostat cu o bară din metal.

Mai în vârstă, suedezul nu a putut să-i țină piept fiului său vitreg. A fost lovit atât de tare încât a fost desfigurat. Dus de urgenta la spital acesta nu a suprevietuit și a murit a doua zi.

În urma consultului, medicii au constatat că victima a suferit un traumatism cranio- facial sever cu multiple fracturi la nivelul oaselor  feței, mandibulei, fracturi costale bilateral, dar și traumatisme la nivel abdominal.

Cristi Bezergianu și-a recunpscut încă de atunci fapta, fiind arestat preventiv a doua zi de la comiterea crimei.

FOTO Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Daca violezi iei 7 ani. Mai bine omori un dusman. Iesi tot acolo cu pedeapsa, dar satisfactia e imensa. Pentru omor ar trebui sa se dea 20 de ani. Cum sa iei 8 ani ca sa iesi dupa 5?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here