PSD Prahova a organizat joi, 13 octombrie, o conferință de presă în cadru căreia Bogdan Toader, președintele partidului, a vorbit despre lista pentru alegerile parlamentare. Deși în mass-media s-a vehiculat în ultima perioadă o listă cu 20 de nume care s-ar putea înscrie în cursa electorală, Toader spune că nu au fost încă stabilite candidaturile oficiale, ci că s-a pus la punct doar o listă de propuneri, care urmează să fie analizate săptămâna viitoare de Comitetul Executiv Județean al partidului.

Toader a confirmat că se regăsește pe acea listă de propuneri, dar a declarat că nu a luat încă o decizie definitvă dacă va candida sau nu. Pe listă se vor regăsi însă, mai mult ca sigur, primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, senatorul Radu Oprea, dar și trei dintre membrii Organizației de Femei a PSD. Rămâne însă de văzut dacă acestea vor ocupa și poziții eligibile, fiind vorba de Laura Moagher, directorul Parcului Memorial “Constantin Stere”, de Fabioara Ionescu, fost administrator public al județului, și de Rodica Paraschiv, fost prefect al Prahovei.

Iată ce a declarat Bogdan Toader în timpul conferinței de presă despre lista de propuneri pentru alegerile parlamentare din acest an:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here