fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
24.9 C
Ploiești
spot_img

Ce spune Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, despre lista pentru alegerile parlamentare

Citește Și

- Reclamă -

PSD Prahova a organizat joi, 13 octombrie, o conferință de presă în cadru căreia Bogdan Toader, președintele partidului, a vorbit despre lista pentru alegerile parlamentare. Deși în mass-media s-a vehiculat în ultima perioadă o listă cu 20 de nume care s-ar putea înscrie în cursa electorală, Toader spune că nu au fost încă stabilite candidaturile oficiale, ci că s-a pus la punct doar o listă de propuneri, care urmează să fie analizate săptămâna viitoare de Comitetul Executiv Județean al partidului.

Toader a confirmat că se regăsește pe acea listă de propuneri, dar a declarat că nu a luat încă o decizie definitvă dacă va candida sau nu. Pe listă se vor regăsi însă, mai mult ca sigur, primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, senatorul Radu Oprea, dar și trei dintre membrii Organizației de Femei a PSD. Rămâne însă de văzut dacă acestea vor ocupa și poziții eligibile, fiind vorba de Laura Moagher, directorul Parcului Memorial „Constantin Stere”, de Fabioara Ionescu, fost administrator public al județului, și de Rodica Paraschiv, fost prefect al Prahovei.

- Reclamă -

Iată ce a declarat Bogdan Toader în timpul conferinței de presă despre lista de propuneri pentru alegerile parlamentare din acest an:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO – Președintele CJ Prahova despre poluarea din Ploiești: ”Suntem obișnuiți cu mirosul, ne bazăm pe OMV Petrom!”

Declarație șocantă a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.Încercând să le mulțumească reprezentanților OMV Petrom pentru cele 7...