Un bebeluș de doar șase luni și jumătate a murit la câteva ore după ce a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Ploiești cu febră! Cel mai probabil micuțul a murit răpus de un microb, deși femeia care îl îngrijea și care urma să-l adopte spune că nu i-a fost rău înainte și nu a dat semne că ar fi avut vreo boală.

Aceasta trăiește acum clipe de coșmar, după ce ore întregi nu a știut nimic de copil în spital, iar când i-a fost permis să-l vadă era deja în comă, iar la scurt timp după a murit.

Citește aici mărturia femeii!

Reprezentanții DGASPC Prahova spun că micuțul era în plasament familial din septembrie, de la naștere, iar pe perioada plasamentului a fost monitorizat mai des decât prevede legea. În luna noiembrie a fost întocmit primul raport de monitorizare, atunci când bebelușul a avut o problemă medicală și a fost internat în spital, iar după externare a fost făcută vizita în cadrul căreia s-au verificat condițiile de plasament. Reprezentanții DGASPC spun că au ținut permanent legătura cu familia și nu au existat indicii că ar fi fost ceva în neregulă în familie, dimpotrivă se vedea preocuparea pentru îngrijirea copilului. În februarie a fost întocmit un nou raport de monitorizare în care a fost menționat că micuțul a avut o evoluție foarte bună, se dezvolta corespunzător.

La ora actuală se așteaptă rezultate investigațiilor, raportul de la IML și în funcție de acesta se va stabili dacă este necesar să mai fie făcut ceva.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here