Meciul disputat de Petrolul 52 la Măneciu a fost umbrit de incidente care au avut loc pe teren. Se pare că mai multe persoane, despre care se spune că sunt localnici, au intrat pe teren și au agresat suporterii petroliști fiind înarmați, conform martorilor oculari, cu pietre și bâte. Potrivit celor prezenți la meci, jandarmii au intervenit și au intrat pe teren după ce agresorii au fugit. Din păcate cei care au avut de suferit au fost tot suporterii Petrolului.

Vezi aici imagini video din timpul altercației!

Marius Fenichiu, de asemenea prezent la meci, spune că suporterii petroliști au fost “țapi ispășitori”, deși nu sunt vinovați pentru cele întâmplate.

“Totul s-a declanșat după ce s-a întâmplat un lucru grav, la care mă uitam și nu îmi venea să cred că se întâmplă, dar pe care nimeni nu a reușit să-l filmeze!
Câțiva indivizi s-au deplasat dinspre tribuna din stânga tribunei oficiale spre locul în care se aflau câțiva petroliști, la gardul din spatele porții și i-au atacat cu pietre!!! Nu mi-a venit să cred că noi eram supravegheați de mascați, ca niște infractori. Iar în zona tribunei gazdă nu existau forțe de ordine!
După ce acei golani au fugit, au apărut mascații, care au “sărit” la suporterii petroliști din spatele gardului, moment în care a început tot circul, în urma căruia tot suporterii petroliști au fost scoși tapi ispășitori. Toate știrile am văzut că ne dau pe noi ca inițiatori ai incidentului, pentru că de fapt, nimeni nu a filmat faza inițială, când cei din spatele gardului au fost atacați, moment pe care l-am văzut foarte bine, din poziția în care mă aflam și care m-a uluit efectiv!”, spune Marius Fenichiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here