savu

Cazul “Distileria” nu are absolut nimic de-a face cu vreo acțiune de privatizare făcută de APAPS.  Este un dosar derulat în zona Cîmpina, despre care nu cunosc amănunte, pentru că nu am fost implicat.

Este descalificant pentru un fost ofițer de informații să spună că a lucrat la un caz (deși este ilegal să facă declarații despre asta) și în acest context să confunde persoane și nume din dosarul pe care el singur spune că l-a instrumentat. Singura persoană cu numele “Savu” care apare în acest caz este ION SAVU și nu DANIEL SAVU.

Numele meu a fost introdus ca o confuzie intenționată, în mai multe articole de presă s-a folosit expresia “ofițerul SRI Savu”, astfel încât să nu mai fie scris și prenumele, care ar fi lămurit clar că este vorba despre două persoane diferite. De fiecare dată când am avut ocazia, am contestat aceste informații false, o fac și acum. 

Pot să afirm că, în opinia mea, dl. Adrian Radu nu spune adevărul. Recunoaște însă că nu are dovezi pentru declarațiile pe care le face. Despre privatizarea CERES, precizez că nu m-am ocupat și, vă spun din nou, nu am avut nicio legătură cu acest subiect. 

Referitor la privatizarea MEDIMFARM, nu a existat nicio contestație, niciun fel de consecință de natură legală sau procedurală. MEDIMFARM a fost o privatizare de succes, în niciun caz o privatizare oneroasă.

Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here