fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

Ce spune viceprimarul Cristian Ganea despre problema de la CSM Ploiești. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

CSM Ploiești este în colaps financiar după ce Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei Ploiești, refuză de trei luni să avizeze plățile către club, motivând că are suspiciuni că este ilegal ca sportivii (antrenorii și jucătorii) CSM să fie plătiți în baza unor contracte de tip PFA. Cu toate acestea, atât reprezentanții Direcției Regionale a Finanțelor Publice Ploiești, cât și cei ai Curții de Conturi, au spus că este legal ca plățile să fie făcute, acestea fiind aprobate prin hotărâre de Consiliu Local.

Directorul CSM, Cezar Stoichiciu, a explicat ieri pentru ziarul Incomod că pot fi încheiate trei tipuri de contracte cu sportivii: contract de convenție, dar, după noul Cod Fiscal acesta ilegal, contract de muncă, dar nu există posturile prevăzute în organigramă pentru această soluție, sau contract de PFA, soluție pe care, însă, nu o agrează Nicoleta Crăciunoiu, deși nu a oferit o alternativă în acest sens.

- Reclamă -

Citește aici detalii despre colapsul financiar de la CSM Ploiești!

Dar cum Nicoleta Crăciunoiu refuză să facă plățile, viceprimarul Cristian Ganea spune că se ia în calcul cererea unei păreri de la o comisie a Parlamentului României, care să spună clar în ce mod pot fi plătiți sportivii legal, pentru ca această problemă să ia final.

Vezi video mai jos:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...