Ca in fiecare an, pentru mini-vacanta de 1 MAI, litoralul a devenit centrul celor mai asteptate concerte si festivaluri din tara. Organizatorii de evenimente si administratorii de cluburi din Constanta, Mamaia si Vama Veche au pregatit petreceri si concerte cu cei mai cunoscuti artisti ai momentului.

Cei care aleg sa vina pe litoral in weekend-ul dedicat 1 MAI, vor avea ocazia sa-i vada pe Loredana Groza, Vita de Vie, Suie Paparude, Subcarpati, Carl Cox, DJ Adrian Eftimie, Antonia, Alex Velea, Taraful din Clejani, Alternosfera, ROA, Les Elephants Bizarres, Golan, Toulouse Lautrec, Byron si multi altii. De asemenea, vor putea participa la festivaluri inedite sau la petreceri tematice.

Afla despre: FISH EYE FEST in Vama Veche. Festival de arta si pescuit cu trupe si muzica misto!

Pe plaja Kudos din Mamaia se lasa cu o petrecere de 1 Mai, care va tine trei zile. Sub titulatura „Trei zile si Trei nopti, Petrecere Non-stop”, Kudos invita pe toata lumea sa petreaca alaturi de nume importante ale industriei muzicale.

Afla despre: Festivalul SUNWAVES, pe plaja din Mamaia Nord!

Evenimentul “Inregistrat in Romania” revine de 1 mai in Goblin din Vama Veche, unde, in perioada 30 aprilie – 2 mai, vor avea loc trei zile de petreceri. Cei prezenti se vor distra cu artisti din toate sferele muzicii alternative.

Joi, 30 aprilie, vor fi prezenti cei de la CTC si Chimie, in timp ce vineri, de 1 mai, atmosfera va fi intretinuta de Subcarpati, Keri si Serafim. Pentru 2 mai, ultima zi de distractii, cei de la Şuie Paparude si Viţa de Vie pregatesc un show de exceptie.

Afla despre: PETRECERE cu tematica greceasca. LARRY BAND din Salonic!

Citeste AICI ce alte concerte si evenimente vor avea loc pe litoral de 1 MAI

 

Sursa: www.evenimente-constanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here