Dumitru Nicorescu (47 de ani) de fel din orașul Băicoi, a murit în noaptea de luni spre marți, după ce s-a răsturnat cu o mașină Jaguar pe un câmp din comuna prahoveană Cocorăștii Colț. Individul era urmărit de un echipaj de poliție, pentru că se afla la volanul unui autoturism care nu avea plăcuțe de înmatriculare. În plus, bărbatul avea multe alte motive de fugă, spun surse judiciare.

Fusese liberat din închisoare în 2019. A avut de ispășit o pedeapsă de 18 ani ani pentru omor, dar autoritățile i-au dat drumul din închisoare cu un an și câteva luni mai devreme pentru că au considerat că s-a reabilitat.

În 2004 a omorât un vecin, în urma unui scandal. După ce l-a bătut a trecut cu căruța peste el. Bărbatul a murit pe loc.

Dumitru Nicorescu știa că, dacă va fi prins de poliție la volanul unei mașini neînmatriculate și în condițiile în care nu avea drept de conducere, s-ar fi întors la închisoare.

Avea un rest de pedeapsă de 400 de zile care s-ar fi adăugat la noua condamnare pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat. Acesta a fost motivul pentru care a fugit de poliție. Mașina puternică și lipsa de experiență la volan l-au făcut pe Nicorescu să piardă controlul Jaguarului și s-a răstrunat pe câmp. A fost aruncat prin parbrizul mașinii. Omul nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here