Inspectoratul Județean de Poliție Prahova are un nou șef! Comisarul șef Florin Aristan a fost împuternicit, pentru o perioadă de șase luni, la comanda Poliției Prahova. Acesta vine în locul chestorului Eduard Mirițescu, după ce a fost promovat pe un post de director în cadrul aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne, tot pentru o perioadă de șase luni de zile.

Comisarul șef Florin Aristan a fost numit la comanda Poliției Prahova din dispoziția inspectorului general al Poliției Române. Până în prezent acesta a fost adjunct al lui Eduard Mirițescu, fiind responsabil de coordonarea, îndrumarea și controlul activității structurilor de poliție rutieră și ordine publică. În trecut, Florin Aristan a condus pentru o scurtă perioadă de timp Biroul Drumuri Naționale și Europene, iar anterior Poliția Rutieră Ploiești.

5 COMENTARII

  1. Cu acest domn am sustinut in 2005 examenul pe oras, pentru permisul de conducere auto! Un tip corect, drastic si la acea vreme cunoscut ca fiind neindurator cu cei care nu straluceau in ceea ce privea legislatia rutiera si greselile in trafic!

  2. Sa isi trimita cerberii din subordine sa dea cit mai multe amenzi in judet ; pe asta se cladeste cariera profesionala . Aplicarea pe spinarea populatiei a unor prevederi legale nefiresti , inutile si aiuritoare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here