Viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Mihai Ganea, a  chemat directorii din primărie și din instituțiile subordonate Consiliului Local pentru a debloca situațiile create prin neplata unor facturi către unii operatori economici. Astfel, au fost discutate contractul cu Coral, contractul cu Apa Nova, acordul cadru cu Industrie Mică, contractul cu STS, plățile către constructorii care lucrează la proiectele cu finanțare europeană, dar și situația personalului pentru mentenanță în școli, detașați la SGU.

Prin urmare, viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Mihai Ganea, a convocat membrii Consiliului Local într-o ședință de lucru, astăzi, ora 13.00, la sediul primăriei, pentru găsirea unor soluții de deblocare a acestor situații tensionate.

În cadrul conferinței de presă, susținută astăzi de către Andrei Volosevici, acesta a motivat decizia neprezentării la ședința CL a consilierilor liberali ploieșteni, prin faptul că problemele expuse de viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Mihai Ganea, nu vizează consilierii locali. În plus, Volosevici s-a arătat nemulțumit că șeful Direcției Economice din Primăria Ploiești, Nicoleta Florentina Crăciunoiu, nu a avizat unele plăți. Iată ce a declarat Andrei Volosevici în cadrul conferinței de presă, susținută astăzi:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here