fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Consiliul Judeţean finanţează cu 100.000 de euro mai multe lucrări din Republica Moldova

Citește Și

- Reclamă -
Consiliul Judeţean Prahova oferă 100.000 de euro pentru cofinanţarea a patru proiecte de lucrări derulate de consiliile raionale înfrăţite din Republia Moldova.

Consilierii au aprobat, în şedinţa ordinară de marţi, patru proiecte de hotărâre privind finanţarea unor obiective propuse de autorităţile din raioanele Călăraşi, Glodeni, Cimişlia şi Leova, de peste Prut, cu care există acorduri de înfrăţire. Valoarea totală a finanţării se ridică la 100.000 de euro. Mai în glumă, mai în serios, autorităţile prahovene au anunţat că vor să asigure şi pe viitor astfel de finanţări pentru consiliile raionale înfrăţite, cu intenţia de a depăşi judeţul Iaşi, care ar avea un milion de euro alocat în acest an.

Până atunci, judeţul Prahova contribuie cu fonduri la proiectele pentru amenajarea terenului adiacent al Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă din orașul Cimișlia, reparaţia Sălii Mici a Casei Raionale de Cultură „Ion Ungureanu”, din raionul Călărași, reparația capitală a acoperișului la Școala de Arte Glodeni şi amenajarea Centrului Comunitar de Sănătate Mintală în cadrul IMSP Centrul de Sănătate Leova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...