crima

crimaA înjunghiat-o în inimă pentru că nu-i împărtăşea sentimentele. O tânără de 26 de ani a fost ucisă de un vecin care a dat buzna în apartamentul ei. Criminalul a vrut apoi să îşi pună capăt zilelor. Se pare că bărbatul dezvoltase o adevărată obsesie pentru femeie.

Individul o teroriza zilnic. Îi trimitea zeci de mesaje şi chiar îi crease acesteia un cont fals de Facebook. În seara în care a fost ucisă, Simona avea de gând să viziteze o prietenă şi a fost surprinsă de atacator în momentul în care îşi descuia apartamentul, informează b1.ro.

În lupta cu agresorul, Simona a reuşit să-şi sune, totuşi, amica. Tânăra a sunat imediat la 112, dar ajutorul a venit după 30 de minute. Când în final au putut sparge uşa apartamentului, victima era într-o baltă de sânge, iar ucigaşul pe moarte după ce încercase să se sinucidă.

Medicii nu i-au mai putut salva viaţa tinerei de 26 de ani care fusese înjunghiată în inimă. Anchetatorii au găsit un bilet în locuinţa făptaşului din care reiese că acesta plănuise crima în cele mai mici amănunte.
Ucigaşul a fost stabilizat de medici, iar acum îl aşteaptă ani grei de puşcărie pentru omor deosebit de grav.

Sursa: www.click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here