O femeie de 26 de ani din Dâmbovița a fost ucisă, principalul suspect fiind chiar soțul său care a mărturit fapta după ce a făcut un accident cu mașina. Bărbatul de 35 de ani s-a răsturnat cu mașina pe DN 72A (foto sus), iar când polițiștii au ajuns la locul accidentului, acesta le-a spus că și-a ucis soția.

Polițiștii au mers la adresa indicată de bărbat, unde au găsit o tânără de 26 de ani moartă. Femeia ar fi fost sugrumată de bărbat după ce ar fi avut o ceartă cu acesta, iar după crimă bărbatul ar fi plecat spre localitatea Târgoviște.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Dâmbovița:

“La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat, de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

Fiindcă acesta a susținut că și-ar fi omorât soția, un echipaj de poliție s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița, unde a fost identificată o femeie, de 26 de ani, decedată.

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsuri legale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here