fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

Cristian Apostol: ”Bogdan Toader ne-a mințit. Valea Slănicului va avea gaze”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, îi răspunde deputatului Bogdan Toader, fost președinte CJ, pe subiectul introducerii gazelor pe Valea Slănicului.

Deputatul PSD Bogdan Toader susținuse într-un talk show Incomod că proiectul introducerii gazelor naturale pe Valea Slănicului presupune în realitate doar îngroparea unei țevi în pământ, fără ca aceasta să fie racordată la conducta de gaze naturale. Așadar Toader spune că locuitorii acelei zone nu vor avea acces la gaze nici în anul 2024, deși aceasta a fost una dintre promisiunile actualei conduceri a Consiliului Județean Prahova.

Vezi aici declarația integrală făcută de Bogdan Toader în talk show-ul Ziarului Incomod!

- Reclamă -

Invitat în platoul Ziarului Incomod, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova Cristian Apostol i-a dat replica lui Toader și l-a acuzat că nu a făcut mai nimic pentru județ când era președinte CJ.

Cristian Apostol spune că atunci când a stat de vorbă cu locuitorii de pe Valea Slănicului aceștia i-au spus ”Bogdan Toader ne-a mințit că vom avea gaze”, dar că actuala conducere a Consiliului va rezolva problema.

Vicepreședintele CJ susține că au identificat o soluție pentru ca țeavă să fie racordată la conducta de gaze naturale și că în 2024 oamenii de pe Valea Slănicului vor avea gaze.

- Reclamă -

Vezi mai jos ce spune Cristian Apostol despre acest subiect:

Vezi aici emisiunea integrală cu vicepreședintele CJ Cristian Apostol!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. In com.Soimari Prahova teava de gaze este conectata la magistarla si functioneaza de2 ani.Dar acces la gaze au numai smecherii din Primarie (nepoti,veri,cumnate,frati,surori)si neamurile lor.Prostimea nu are voie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img