fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Proiectul gazelor pe Valea Slănicului este de fapt doar o țeavă, fără gaze – Bogdan Toader

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Proiectul introducerii gazelor naturale pe Valea Slănicului din Prahova a fost unul mult lăudat de actuala conducere a Consiliului Județean. În schimb, deputatul Bogdan Toader susține că este doar propagandă și că în realitate doar se îngroapă o țeavă în pământ, fără acces la conducta de gaze.

În cadrul unei emisiuni în studioul Ziarului Incomod, deputatul PSD a vorbit despre acest proiect și spune răspicat că oamenii din localitățile de pe Valea Slănicului nu vor avea în 2024 acces la gaze naturale, în ciuda faptului că se lucrează cu spor în zonă la acest proiect.

Toader a explicat că actuala conducere a Consiliului Județean nu face altceva decât să îngroape o țeavă în pământ și că era firesc ca acest lucru să fie executat rapid, dar că nu se face și racordarea țevii la o conductă de gaze. De aceea spune despre această investiție că nu este altceva decât propagandă.

- Reclamă -

Vezi în fragmentul de emisiunea de mai jos ce explică Bogdan Toader despre acest proiect:

Vezi aici emisiunea integrală cu deputatul PSD Bogdan Toader!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img