fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

În 2023, încă mai există localități prahovene fără apă potabilă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

În anul 2023 încă mai sunt localități prahovene fără apă potabilă. Un serviciu public atât de „firesc„ pentru majoritatea oamenilor lipsește cu desăvârșire din casele unor prahoveni.

Despre această situație a vorbit deputatul Bogdan Toader într-o emisiune în studioul Ziarului Incomod, în cadrul unei discuții referitoare la starea actuală a județului și la modul în care este administrat.

Totodată, deputatul PSD a mai spus că din 2020, de când a plecat de la conducerea Consiliului Județean Prahova, nu au mai fost făcute reparații ale drumurile din județ, astfel că acestea s-au deteriorat considerabil.

- Reclamă -

Bogdan Toader a mai spus că probabil viziunea actualei conduceri a Consiliului Județean Prahova a fost să se concentreze pe proiectele majore, dar nici aici nu a văzut nimic concret, doar studii de fezabilitate.

Vezi mai jos fragmentul de emisiune în care Bogdan Toader vorbește despre localitățile fără apă potabilă și despre starea drumurilor județene din Prahova:

Vezi aici emisiunea integrală cu deputatul PSD Bogdan Toader!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img