fbpx
vineri, decembrie 8, 2023
spot_img

Bogdan Toader: proiectele dorite de oameni nu s-au demarat

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Deputatul PSD Bogdan Toader, fost președinte al Consiliului Județean Prahova, spune că actuala conducere a CJ nu a făcut niciunul dintre proiectele promise și care erau așteptate de oameni, doar le-a continuat pe cele demarate de el.

Bogdan Toader a fost invitatul Mihaelei Constantin într-o emisiune în studioul Ziarului Incomod și a vorbit despre situația din județul Prahova în ceea ce privește investițiile.

Deputatul PSD spune că deși Prahova avea o șansă imensă, prin prisma faptului că era condusă de PNL, la fel de Guvernul, iar județul este unul cu resurse foarte bune, în ultimii trei ani a văzut că s-au făcut doar studii de fezabilitate pe bani mulți, iar în ceea ce privește investițiile propriu-zise doar s-au continuat proiectele demarate de vechea administrație.

- Reclamă -

Acesta a exemplificat mai multe proiecte pe care oamenii le așteptau, dar care n-au fost realizate, cum ar fi centurile ocolitoare ale orașelor sau pasajul de la Buda, care de altfel era un proiect inițiat de vechea administrație și ar fi trebuit să fie deja finalizat.

”Dezamăgirea este mare în acest moment.”, spune Bogdan Toader.

Urmăriți mai jos fragmentul de emisiune în care fostul președinte al Consiliului Județean Prahova a vorbit despre proiectele pe care le așteptau oamenii din județ:

Vezi aici emisiunea integrală cu deputatul Bogdan Toader!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img