fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Cristian Manea nu s-a prezentat la examenul pentru ocuparea funcției de comandant al Poliției Prahova. Era singurul candidat

Citește Și

- Reclamă -

Absență neașteptată la concursul pentru ocuparea postului de comandant al Poliției Prahova. Comisarul șef Cristian Manea figurează ca neprezentat la examenul pentru ocuparea funcției vacante de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova. Acesta era singurul candidat care și-a depus dosarul de înscriere.

Pe site-ul oficial al Poliției Române, la capitolul: ”rezultatele finale  obținute la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de şef al inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Judeţean Prahova, prevăzută la poziţia 1”, singurul candidat identificat cu 430246 figurează ca ”neprezentat”.

- Reclamă -

Examenul a fost organizat la sediul IGPR din București, marți 20 iunie 2023. Inițial concursul trebuia să aibă loc în data de 17 mai 2023, dar atunci a fost amânat pe ultima sută de metri pentru o dată ulterioară.

La acel moment, surse au precizat că examenul a fost amânat întrucât membri din comisia de examinarea plecaseră într-o misiune în afara țării.

Cristian Manea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...